«

»

okt 04

Cirkus Miramar

Cirkus Miramar

Cirkus Miramar har hållit på sedan 1994 och kommer nästa år fira tjugoårs jubileum. Bandet består av nio medlemmar. De spelar, ja, pop. Men eftersom de har hållit på så länge och är så många i bandet blir det lätt att de har många musikstilar, så britpop, indie, svensk rap och många fler stilar förekommer.

Med tanke på hur mycket de rörde sig på scenen så tror jag de behöver en större scen i fortsättningen. Mycket hoppande, krypande och gitarrister som tog plats på scen fanns, och var och en skulle behöva sin egen yta.

 

Cirkus Miramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>