«

»

okt 26

Timo vann Alla Tiders Hits

 timo_räisänen_alla_tiders_hitsJa alla våran favorit charmtroll har ännu en gång lyckats med att vinna folkets hjärtan. Med sin cover på Lyckliga Gatan som han sjöng så fint nu i kväll på Alla Tiders Hits. Han vann, som var smått förutsägbart, och det tycket jag han gjorde helt rätt i. Men som en Trollhättebo måste man ju också rösta på Jessica Andersson så min topp tre såg ut så här:

  1. Timo Räisänen
  2. Andreas Johnson
  3. Jessica Andersson

(första gången Lyckliga Gatan spelades utav Timo Räisänen)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>