«

»

Nov 13

En Talk Talk Show feat. Dogge Doggelito

en talk talk show feat dogge 020 Ja eftersom jag vann en biljett när jag ställde en fråga till Timo Räisänen när han gästade Rondo och En Talk Talk Show så fick jag nu gå på ännu en Talk Talk show fast med den här gången med som speciell gäst Dogge Doggelito! Jag har aldrig varit ett fan av Dogge men alla har ju sett hans reklam för Elgiganten. Han var en mycket mer intressant person att lyssna på än vad jag först anade. Det var roligt att lyssna på och eftersom jag hade varit på talk talk showen innan trodde jag att det skulle vara samma magi trick som förra gången, men så var inte fallet! Han gjorde samma trick, fast med en helt ny twist- på de flesta av tricken i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>