«

»

Dec 20

Ännu en festival som inte blir av 2014

Nu hoppar alltså Metaltown av och det blir ingen festival utanför Göteborg nästa år.

”…vi hittar ingen värdig headliner.”

Eftersom så många stora metal och hårdrocks band redan är bokade på andra festivaler i Sverige, så som Bråvalla har bokat Iron Maiden och Metallica & Slayer ska till Sthlm Fields. De vill inte göra något som ingen sedan kommer tycka var något speciellt bra. Men de planerar att slå tillbaka med en bättre festival 2015!

Men det är inte bara Metaltown som ställer in nästa år, även Hultsfred en bit från Stockholm kommer inte att nästa år bjuda på någon festival. De har försökt att hålla upp festivalen och locka besökare, men de misslyckades. Så nästa år blir det inget, men till 2015 säger de att de kommer med ett helt nytt koncept. Så vi får se fram emot det och se om de kan toppa sina gamla headliners så som Arctic Monkeys.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>