«

»

feb 24

Verisimilitude & The Second Estate

Art Far AwayDeathmetal bandet från Göteborg Art Far Away kommer släppa ett nytt album den första mars! Albumet blev klart förra året men tog hela tre år att få klart. De hade egentligen tänk att släppa ett album med Dozer Records men skivbolaget gick i konkurs och album materialet försvann. De försökte att hitta inspelningarna men de var förgäves, de beslutade sig att spela in ett helt nytt med nyskrivna låtar och helt enkelt göra ett nytt album från scratch. Så nu efter mer än tre år av arbetande så släpps ett klart album med hjälp från producenten Oscar Nilsson.

Albumet består av tolv låtar som alla lät mycket bra! De har ett unikt sound, kanske har det något med att de använder sig av en åttasträngad gitarr istället för en vanlig sexsträngad gitarr? Se till att lyssna igenom albumet minst en gång på Spotify när den släpps!

LÃ¥tlista:

 1. Alice
 2. Cancer
 3. Gentlemen’s Club
 4. Invite Me In
 5. Obfuscation
 6. Plainview
 7. Sunday
 8. The King
 9. The Man Who Wan’t There
 10. The Queen
 11. Whight Man’ss Burden
 12. Your Back Is Gently Breaking

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>