«

»

apr 05

Normandie, Beyond My Savior, Creatures

NormandieIgår så spelade Normandie, Beyond My Savior och Creatures alla på N3 i Trollhättan. Det var alltså jättebra band som spelade, och publiken kunde väl ha varit lite större men men. Det är Trollhättan, vi har inte så mycket folk här som uppskattar bra musik. Jag får ursäkta för att bilderna inte är av högsta kvalitet men ljuset var HEMSKT. Förutom det här så kommer det komma upp intervjuer med Normandie och Beyond My Savior, vill ni läsa en intervju med Creatures så klickar ni här.

CreaturesFörsta bandet upp på scen var Creatures. De spelade sina vanliga låtar och gjorde sina små tal mellan låtarna. Såg inte så mycket av konserten för jag intervjuade de andra banden då.

BMSSen kom Beyond My Savior, sångaren hoppade upp och ner, ner på golvet och sjöng och sen snabbt upp igen. Publiken älskade det, tror nog de kan ha varit publikens favoriter.

NormandieNormandie från Örebro tyckte jag personligen var de bästa där. Scenspråket och musiken var så intensiv så det blev svårt att inte hoppa i takt med musiken. De var riktigt synd att de inte spelade så många låtar, det lät väldigt väldigt bra. De kommer helst klart gå långt om de fortsätter ha spelningar.

Jag fick även se deras nya musikvideo som inte har släppts än, ska inte spoila men jag säger att om du lyssnar på texten och tittar på videon så finns det en hel del symbolik. Så gå in på deras youtube WeAreNormandie och kolla på den när den kommer ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>