11.4 C
Munich
Saturday, September 24, 2022

The Sun Days på Liseberg

Must read

The Sun Days Det poppiga bandet The Sun Days spelade idag på Liseberg. Jag var såklart där och gjorde både en intervju (som förhoppningsvis är uppe imorgon) och fotade. Det var inte så många som var där innan 19.00 då de skulle börja, men när de började spela så började det komma fler och fler. De var trevliga att kolla på, inte kanske det mest energirika bandet på scenen men låtarna gjorde upp för det. Med tanke på att de inte spelar låtar med jättehögt tempo så är det ju ganska rimligt att de inte rörde sig så där jättemycket när man tänker efter. De hade förväntat sig en yngre publik, men när de kollade ut över publiken såg de mest folk som var 50+.  Så de fick i alla fall en variation från sin vanliga publik som oftast består av ungdomar. Jag gillar dem, kan helt klart tänka mig se dem igen, men jag hade väldigt gärna vela se lite mer energi på scenen, men det är mer av personlig smak eller hur man ska uttrycka sig.

Previous articleArctic Monkeys i Berlin
Next articleThe Sun Days

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest article