«

»

sep 27

Ghost

Ghost Ghost spelade på Liseberg igår. Det fanns mycket blandat folk där. Kan tänka mig att väldigt många bara var nyfikna på vad de egentligen var för några, de ser ju lite finurliga ut. Men jo det var mycket folk, de som var där tidigast för att vänta kom dit vid tolv. Det det var ändå inte jättemycket folk som det var på Snoop Dogg men ändå en hel del. Ghost var coola som vanligt, herre gud, det enda som sångaren behöver göra för att få publiken att bli galna är att resa lite på händerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>