«

»

apr 24

Neverstore + The Bongo Club

NeverstoreIgår var Neverstore i Göteborg och spelade. De fick ändra från att vara på Stora Teatern till Lilla Klubben, vilket också är på Stora Teatern fast på baksidan. Inte så mycket folk som kom kanske men fortfarande en del, har helt klart varit på gig med mindre folk närvarande.

The Bongo ClubMen först var The Bongo Club från Borås uppe på scenen för att värma upp publiken. De hade ganska mycket energi och låtarna tyckte jag var bra. Några i publiken tyckte också det också tydligen för de dansade och rörde sig till musiken när alla andra stod stilla.

NeverstoreNeverstore gick på runt nio och körde igenom sin spellista. Kanske inte så mycket scenframträdande direkt men musiken är ju helt klart super. Synd att det var så lite folk! Tyckte att de hade ställt sig bra, alla i bandet syntes. Annars brukar ju trummisen inte synas så mycket, men nu så kunde man se han! De refererade även min intervju jag gjorde med dem innan! Eller typ, de besvarade en fråga, vilken låt de gillar att spela live, nu vilken det var är jag inte helt hundra på men jag tror det var Rejected? Nån som var på spelningen får rätta mig om jag har fel. Sen det viktigaste med hela spelningen, de vinkade när jag och den andra fotografen gick, det visar på att de är bra människor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>