«

»

maj 24

Veronica Maggio på Liseberg

Veronica MaggioAh nu är det verkligen sommar! När man får fota på Liseberg då vet man att sommaren är här. Det var som rubriken antyder var det Veronica Maggio som fick inviga sommarens konserter på Liseberg. Jag blev inte så nöjd med bilderna tyvärr, så det blev inte så många men hoppas det blir bra ändå! Jag fotade i alla fall de tre låtarna, men sedan stannade jag faktiskt nästan hela konserten, för en anledningen och endast en anledningen. Håkan Hellström kanske skulle komma. Liksom, det var ändå Liseberg hon skulle spela på, och det ligger i Göteborg, Håkan bor i Göteborg. Han kunde väl komma i alla fall och sjunga med henne när hon skulle framföra Hela Huset eller? Dålig stil Håkan, fast vad vet jag han kanske var hemma och vabbade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>