«

»

jul 30

Magnus Uggla på Liseberg

Magnus UgglaMagnus Uggla spelade igår på Liseberg och slog publikrekord. Tyckte inte att publiken var speciellt pep dock, inte så många som sträckte på armarna och klappade när Uggla visade att han ville att de skulle göra det.  Uggla gjorde samma tre poser genom hela konserten. Men jag tror nog att de som gick ifrån konserten var nöjda. Är inget jättestort fan av Magnus Uggla men jag kände igen de två sista låtarna så jag hade i alla fall hört. Han hade lite pyro i slutet också som verkligen toppade avslutningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>