«

»

Nov 10

Vinn biljetter till Nause!

NauseGenom ett samarbete med IlesPR så har jag nu fixat så att en utav er och en vän ska kunna få och se Nause i Göteborg på deras nuvarande Svergieturné! Ni har alltså chansen nu att vinna två biljetter till Nause i Göteborg den 27 november!

Reglerna är simpla som alltid

Gilla vår facebooksida https://www.facebook.com/rebeckaordenes

Skicka ett meddelande till facebooksidan eller skicka ett mail till Redaktionen@rebeckaordenes.com där du berättar varför du ska vinna, behöver inte vara nåt märkvärdigt.

Tävlingen håller på tills den 20 november!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>