«

»

mar 15

The Contract

HellshakerHellshaker som är ett mindre band från Vagnhärad släpper sitt nya album The Contract den 1 april, nej det är inte ett skämt. De släpper skivan tillsammans med skivbolaget Sony Gain/Rambo Music. Albumet består utav 8 låtar som är runt 4-5 minuter långa.

Starka influenser som kan höras genom hela albumet är band som Accept och Judas Priest. Så det är ett typisk hårdrockssound. I texterna sjunger de om bland annat Lucifer och helvetet, men vad ska man förvänta sig när bandet heter Hellshaker?

För att vara helt ärlig gillar inte jag hårdrock, det är inte riktigt min cup of tea. Men jag kan förstå att folk kan göra det, det kan vara melodiskt och bra gitarr-riff, eller vad nu är som folk gillar med det. Så gillar du band som till exempel Accept så tror jag att du verkligen kommer gilla Hellshakers nya album.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>