«

»

jun 19

Dreamhack Summer 2017

DreamhackDreamhack Summer 2017 är pågår för tillfället i Elmia, Jönköping men börjar dra sig mot sitt slut då imorgon måste alla gamers ha packat ihop sina saker och åkt. Jag var där första dagen och kollade runt lite, pratade lite med HyperX för ett samarbete med dem. Det jag märkte var att det fanns mycket mindre saker i år. Ofta brukar Komplett ha lite tävlingar, HyperX står där och kastar ut saker och har tävlingar, Razer hade ingenting alls, man kunde inte pröva några nya spel eller prova VR lika mycket som förra året, etc. Det var inte heller lika mörkt som det var förra året, det var ljust nästan överallt även efter ”nedsläckningen” som sker klockan fyra första dagen,den märktes knappt. MSI skulle ha något event men jag såg det aldrig själv. Men de hade en ny del som fokuserade på utomhus aktiviteter, de hade en stor scen som en orkester stod på och spelade, de hade uppblåsbara hinderbanor och dylikt,  och lite knallar som stod där och sålde saker. Väldigt trevligt område för vädret var bra, hade det regnat hade det bara känts onödigt och ingen hade säkert vart där, inte för att det var så mycket folk där ändå när jag var där men det var ändå några stycken.

Jag är mest besviken över att att Riot inte var där och slängde ut skin koder, eller att man inte fick några Overwatch goodiebags. Men Dreamhack är alltid en kul grej att åka till så jag lär åka nästa gång det är också, det finns alltid nåt spel man kan spela lite, se nån match, prata med nytt folk, och så vidare.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>