«

»

okt 16

Proper Dose

a2340868959_10The Story So Far släppte nyligen ett väldigt bra album som heter Proper Dose. Albumet är definitivt mycket mer poppigt och modernt än till exempel What You Don’t See som är mitt favoritalbum från bandet. Det har gått tre år sedan deras senaste album. Enligt sångaren Parker så har de varit trötta från att ha varit ute på turné och konstant spelat samma låtar. Albumet släpptes 21 september och jag hörde det för första gången några dagar innan släppdatumet men jag har tagit min tid och kan definitivt säga att det är en av deras bättre album som förtjänar minst en eller två genomlyssningar.

Bandet var på turné här i Europa och fick några slutsålda spelningar i samband med albumsläppet och det förtjänar dem.

Albumet handlar om att finna balansen mellan personen du var och personen du vill vara. Man kan höra på musiken hur bandet försöker bygga en bro emellan dessa två stadier. De två singlarna på albumet är Let It Go och Upside Down men mina personliga favoriter är Need to Know och Take Me as You Please. Dock så vill jag säga att alla låtar är väldigt bra och jag tror det handlar mycket om personlig preferens än vilka låtar som faktiskt är bäst. Albumet blev nummer ett på Billboard’s Top Rock Albums och Alternative Albums.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>