«

»

Nov 01

Red Dead Redemption 2

Bildresultat för red dead redemption 2Red Dead Redemption 2 är en prequel till Red Dead Redemption som släpptes för åtta år sedan 2010. Båda spelen är utav Rcokstar games som även har gjort det väldigt populära spelen Grand Theft Auto.

Man följer Arthur Morgans historia under 1899 i fiktiva delstater i USA. Tre av staterna är nya och två är återkommande från det tidigare spelet. Man kan välja att spela som single-player eller multiplayer. Man är med i ett rövarband som leds av Dutch van Der Linde. Den liknar det förra spelet ganska mycket men i denna så kan man bland annat simma och hantera två saker samtidigt (dual-wielding) som man inte kunde i det tidigare spelet. John Marston som var huvudkaraktären i det förra spelet återkommer även i detta.

Det är en hel del fokus på spelarens val i historien också. Dina olika handlingar får olika konsekvenser. Det finns så många roliga detaljer i spelet som gör att spelupplevelsen höjs, till exempel så växer din karaktärs hår kontinuerligt och när man ska gå till ”the barber” så kan man bara välja frisyr beroende på hur mycket hår din karaktär har. Även saker som att ditt vapen behöver oljas och göras rent förekommer i spelet. Arthur Morgan kan gå upp och ner i vikt, ha olika kläder beroende på väder, behöver äta och sköta om sin hygien.

Man kan även jaga, det kräver att man har koll åt vilket håll vinden blåser så man inte avslöjar sig själv för bytet. Sen tillkommer även saker som om djuret är skadat kan de springa iväg, beroende på vilket vapen du använder så påverkar det pälsen och köttet, etc. Man kan använda sina jaktbyten till mat, material eller byta bort det. Det finns till och med olika raser på hästarna du kan ha som har olika personligheter.

Med de NPC kan man välja allt mellan att ha en konversation med dem till att mörda dem för att stjäla deras saker.

Det tog mig fyra dagar ungefär att spela klart Red Dead Redemption 2s story mode. Det är en bra historia som gör det intressant att spela. Fin grafik och jag älskar att det är ett open world spel vilket gör att möjligheterna blir så mycket bättre. Gillar man western spel och open world spel så rekommenderar jag starkt detta spelet, det är ett spel du kan leva dig in i och spendera en bra tid att spela. Jag vill påpeka att de fyra dagar de tog mig var fyra dagar då jag knappt sov eller åt emellan tiden jag spelade, det finns mycket möjligheter om du vill dra ut på det eller göra spelet till något annat. Jag ska troligtvis spela om det och utforska möjligheterna mer för att få en större bild av det hela.

English below!

Red Dead Redemption 2 is a prequel to Red Dead Redemption that was released eight years ago in 2010. Both games are created by Rockstar games, they are also the creators of L.A. Noire, Max Payne and the very famous game series Grand Theft Auto and of course many more games.

You follow the history of Arthur Morgan in 1899 in fictional states in the United States. Three of the states are new and two are recurring from the previous game. You can choose to play as single player or multiplayer. You are a member of a group of bandits led by Dutch van der Linde. It is similar to the previous game, but in this one you can swim and you can handle two things simultaneously (dual-wielding) as you could not in the previous game. The game has a lot of small details you can enjoy if you look closely. These details make the game more enjoyable even if they aren’t noticed all the time. John Marston, who was the main character in the previous game return in this one.

There is a lot of focus on the player’s choice in the story as well. Your different actions have different consequences. And as I said, the game is full of small and big details that enhance the gaming experience, for example, the hair of your character grows continuously and when you go to the barber you can only choose hairstyles depending on how much hair your character has. Even things like your weapon need oil and needs to be cleaned in the game. Arthur Morgan can lose weight, wear different clothes depending on weather, need to eat and care of his hygiene. Even the horses’ testicles shrink in colder weather. I mean, that’s some mind-blowing details right there!

You can also hunt, it requires that you know what direction the wind is blowing so you do not reveal yourself to the pray. Then there are also things as if the animal is injured, they can run away depending on which weapon you use, the weapons you use also affects the condition of the fur and the meat, etc. You can use what you gain from hunting to create materials of trade it, etc. There are even different breeds of horses you can have that have different personalities.

With the NPC’s you encounter you have different routes to choose from, you can either talk to them and hears some funny things or even help them out in some way or you could straight up just pull out your trust sawed off shotgun and blast them into another dimension just to get that sweet loot, and if you anyone sees or hears you better prepare for a fight because the law is not on your side.

It took me a few days to complete the main story. The game has wonderful graphics and amazing scenery if you are into that. It’s an open world game which i love because you can explore an amazing world full of details and easter eggs. Even if the main story is complete there is so much more to see in the world, if you only do the main story you can finish the game pretty fast but since it’s an open world you will probably find yourself chasing some animal for miles just because you don’t want it to escape or maybe kidnap some travelers and strap them to the train tracks because you want to be like the bandits you saw in the old western movies. Either way there is so much to see and explore in this game that it will take quite a few hours to do it all. So if you want an amazing and fun open world western game this is it. Rockstar Games did an amazing job with this one and of course there are some bugs here and there but i have no doubt that Rockstar Games will sort them out. So if you enjoy open world game like I do and love funny encounters and quests, amazing scenery, and a game that you can play for hundreds of hours, then this is the game for you!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>