«

»

Nov 06

The Vaccines – Pustervik

The_VaccinesThe Vaccines spelade på Pustervik här om veckan men jag har inte haft tid att skriva om konserten. The Vaccines är ett rockband från England som släppte ett nytt album tidigare i år som heter Combat Sports. Så denna konsert var bandets tredjebesök på just Pustervik och de andra gångerna har varit lyckade också. Det var en konsert som lockade mycket folk men det var inte så hårt tryck som man skulle kunna tänka sig. Även om konserten hölls på ett ställe där det serverades alkohol och majoriteten av publiken hade någon sorts alkohol i handen, så var det bara en flaska som kastades upp på scenen.

Det var en väldigt energifylld konsert. Även de lugna låtarna hade en viss fart i som fick publiken att gunga. För att vara ett såpass energifullt band på scenen (i alla fall sångaren hade mycket energi), så var publiken väldigt lugn. De gungade i takt, sjöng med lite i vissa delar av låtarna, men inte så mycket mer. Hade det inte varit 18+ gräns så hade det kanske varit mer skrik och puttande då efter egna erfarenheter så kan yngre fans vara mycket mer på och syns och hörs mer.

Konserten höll bara på cirka en timme vilket jag tycker är lite kort, speciellt när bandet är etablerat och har flera låtar som är bra och fungerar att spela live. Men det var en intensiv spelning så man kan ju ge dem kudos för det. De är väldigt bra live och jag hade en bra upplevelse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>