11.4 C
Munich
Saturday, September 24, 2022

Dreamhack Winter 2018

Must read

Ursäktar det väldigt sena inlägget om Dreamhack Winter 2018. Jag har haft otur på otur, min dator gick sönder och var tvungen att fixas och nästan direkt när jag fick tillbaka datorn så lyckades byggarbetarna om arbetar utanför mitt hus göra sönder fiberkabeln så jag har varit utan internet ett tag.

Men Dreamhack Winter 2018! Det är alltid trevligt att vara på Dreamhack, det är bra stämning bland de som spelar, det finns massa turneringar att kolla på om det är ens intresse, det finns ett expo område där jag personligen tycker det är roligast att gå runt och hoppas att de utökar det mer.

Scenområdet lockar också människor självklart, det finns livemusik som du kan lyssna på medan du spelar eller som en konsert. Cosplay tävlingen som verkligen är på top nivå finns också att hitta vid scenen i D-hallen sen är det även ibland företag som HyperX som står och kastar ut saker från scenen ner i publiken vilket alltid är kul. Ibland finns det tävlingar också där du kan vinna saker genom att utföra nåt sorts spex på scenen.

Men det var inte så mycket folk där i år, lite dött vilket är tråkigt. Om Dreamhack hade ett större expo område och mer för folk att göra tror jag det skulle komma fler och det hade varit en ännu bättre upplevelse. Jag tycker det är värt att gå dit nån gång för det är verkligen en upplevelse och det ligger i Elmia som är en gigantisk venue som gör att det finns mycket att gå runt och se.

Previous articleMonolord intervju
Next articleMother of all mothers

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest article