«

»

aug 30

Dream Drop blir signade och släpper ny singel


DreamdropGöteborgsbandet Dream Drop har blivit signade med GAIN/Fifth Island Music. Dream Drop är ett rockband som består utav fyra medlemmar som varit med sedan start och de har under åren kontinuerligt fortsätt att släppa musik sedan de bildade bandet under gymnasietiden. De har över 250 000 streams på Spotify och numret fortsätter att växa. De släppte sin första EP 2016 som hette, väldigt enkelt, Dream Drop EP.

Bandet har gjort en otrolig utveckling sedan deras första konsert och den musik de släppte 2016 till där de är nu. Under åren de varit aktiva har de varit på Europa turné och hunnit med att släppa flera låtar och EPs med den senaste som heter Livestream My Suicide. Bandets sångare har även spelat in låten Open Door med Linkin Park medlemmen Mike Shinoda.

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>