12.9 C
Munich
Tuesday, May 30, 2023

Bonny Light Horseman släpper sitt andra album

Must read

Bonny Light Horseman släpper sitt andra studioalbum den sjunde oktober och har redan släppt en singel redan nu. Deras tidigare album vann flera priser och utsetts till ett av årets bästa album utav bland andra MOJO och GAFFA. Bandet har fått mycket kommentarer om att de endast är en projekt då flera av bandmedlemmarna tillhör redan andra etablerade band. Detta stämmer dock inte utan de är ett eget band som är redo att släppa mer musik. Detta nya album vid namn Rolling Golden Holly består av 11 stycken låtar skrivna av trion själva och producerade av bandets egna Josh Kaufman. Den redan släppta singeln, California, är en lugn country låt som ger en myskänsla. Det handlar om ett par som lämnar Kalifornien för att upptäcka nya möjligheter på andra platser. California är albumets tredje spår på skivan som kommer i höst. Det finns redan nu att lyssna på. Singeln finns att hitta på flera olika plattformar, så som Spotify och YouTube.

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest article