12.9 C
Munich
Tuesday, May 30, 2023

Stay Out West venues

Must read

Stay Out West venues är nu publicerade. Det är sju stycken olika platser runt omkring Göteborg där efterfesten kommer vara. Majoriteten av platserna är detta år en kort spårvagnstur bort från varandra och Slottsskogen. Scandic Göteborg Central är första platsen som kommer var en black box som är gjord för dans. Andra bekräftade platsen är Musikens Hus i Majorna, vilket är gångavstånd från Slottsskogen. I närheten från Musikens Hus är Oceanen som också ligger i Majorna som kommer också agera som en plast för efterfesten. Folkteatern vid Järntorget kommer också agera plats för efterfest, där fokuset kommer vara på konserter detta år. Krypavstånd från Folkteatern är Pustervik, ett populärt uteställe i vanliga fall som i år också kommer agera uteställe för Way Out West besökare. Det största spelstället i år är Liseberg! Polketten inne på Liseberg kommer i år ta emot besökare från Way Out West. Sista venuen som kommer användas för Stay Out West är Nefertiti, klubben har tidigare använts under Stay Out West och återvänder i år för att ta emot besökare.

Än så länge har nio stycken artister blivit bekräftade att spela på några av dessa uteställen. På torsdag kommer A36, Sarettii, Baby Mala och Shiro. På fredag kommer 1 Cuz, L1NA och 23. På lördag kommer VC Barre och ADAAM. Line up-en är inte klar ännu men det går redan nu att se att det kommer vara en riktig fest. Dessa artister är del av Spotifys 100 Live som debuterade på Way Out West 2019 där fem av deras artister spelade på festivalen.

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest article