«

»

Nov 20

MÖTLEY CRÜE är tillbaka

Mötley CrÜe är tillbaka då de har officellt gjort sönder deras Cessation of Touring agreement som de signerat för ungefär 6 år sedan. Anledningen till att kontraktet inte längre kommer vara giltigt är att efter Netflix film ”The Dirt” om bandet släpptes har en ny generation med ”Crüeheads” krävt att bandet ska återförenas.

Bandmedlemmarna splittrades efter deras senaste spelning den 31 december 2015 och hade inte pratat med varandra förrns 20185 när de jobbade med filmen. De blev sams och igen och efter att ha haft sina egna soloprojekt är nu tillsammans igen.

“Since playing Tommy Lee in The Dirt, so many of my fans have said how they wish they could’ve seen the real Mötley Crüe play live” sa Colson Baker (aka Machine Gun Kelly) “I never thought I would see the day when this would become a reality.  But the fans spoke and Mötley Crüe listened!”.  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>